Support Info

luni - vineri 08:00 - 20:00
 • debitcredit-de-ce-noi

  De Ce Noi?

  Profesionisti si seriosi

  detalii

  De Ce Noi?

  Scopul nostru este sa reusim sa facem din contabilitatea societatii dumneavoastra un mod de a intelege starea financiar contabila.detalii...
 • debit-credit-despre-noi

  Despre Noi

  Profesionisti si seriosi

  detalii

  Despre Noi

  Suntem o firma de tineri profesionisti, dedicati meseriei lor si orientati spre succesul clientilor. In orice situatie oferim clientului cea mai potrivita solutie la problemele sale.detalii...
 • debit-credit-servicii

  Servicii

  Profesionisti si seriosi

  detalii

  Servicii

  Debit Credit ofera servicii contabile complete la preturi fara concurenta. Depunere si realizare bilant contabil, Depunere declaratii salariati, Declaratii fiscale, Servicii de fiscalitate, Analiza si consultanta financiaradetalii...

Despre Noi

Suntem o firma de tineri profesionisti, dedicati meseriei lor si orientati spre succesul clientilor. In orice situatie oferim clientului cea mai potrivita solutie la problemele sale.

Suntem conectati in permanenta la modificarile legislative, sesizand implicatiile acestora asupra companiei dumneavoastra.

Debit Credit, ofera servicii complete de contabilitate consultanta fiscala, servicii de salarizare ,servicii conexe financiar contabile , asistenta si consultanta pentru inceperea unei afaceri la standard european sprijinindu-ne in afirmatii pe colaborari de lunga durata cu firme de renume.

Respectam cu strictete regulile deontologiei profesionale, garantand contractual confidentialitatea informatiilor gestionate in relatia cu clientul, atat in timpul colaborarii cat si dupa incetarea acesteia.

Prin firma noastra de contabilitate dorim sa contribuim la corecta informare a agentilor economici asupra implicatiilor fiscale ale afacerilor pe care le deruleaza si la optimizarea cheltuielilor fiscale si nonfiscale ale acestora.

Obiectivul nostru este sa oferim clientilor incredere prin professionalism, prin gasirea unor solutii optime in domeniul financiar-contabil, salarizare si politica manageriala.

Profesionalismul si calitatea serviciilor sunt principii dupa care ne ghidam in activitatea noastra.