Support Info

luni - vineri 08:00 - 20:00
 • debitcredit-de-ce-noi

  De Ce Noi?

  Profesionisti si seriosi

  detalii

  De Ce Noi?

  Scopul nostru este sa reusim sa facem din contabilitatea societatii dumneavoastra un mod de a intelege starea financiar contabila.detalii...
 • debit-credit-despre-noi

  Despre Noi

  Profesionisti si seriosi

  detalii

  Despre Noi

  Suntem o firma de tineri profesionisti, dedicati meseriei lor si orientati spre succesul clientilor. In orice situatie oferim clientului cea mai potrivita solutie la problemele sale.detalii...
 • debit-credit-servicii

  Servicii

  Profesionisti si seriosi

  detalii

  Servicii

  Debit Credit ofera servicii contabile complete la preturi fara concurenta. Depunere si realizare bilant contabil, Depunere declaratii salariati, Declaratii fiscale, Servicii de fiscalitate, Analiza si consultanta financiaradetalii...

De Ce Noi?

Scopul nostru este sa reusim sa facem din contabilitatea societatii dumneavoastra un mod de a intelege starea financiar contabila, o masura eficienta de a lua decizii corecte precum si un indicator necesar efectuarii unei analize eficiente in vederea stabilirii directiei viitoare a afacerii dumneavoastra.

Misiunea noastra este sa va oferim continuitate, promptitudine si pregatire profesionala prin servicii complete in domeniul financiar contabil.

Fiind mereu alaturi de dumneavoastra:

 • Vom analiza noile oportunitati de afaceri, le vom corela cu mediul legislativ si fiscal.
 • Vom contribui la externalizarea serviciilor de contabilitate ce va influenta activitatea dvs. printr-o reducere substantiala a costurilor de personal.
 • Vom fi alaturi de dumneavoastra prin oferirea de explicatii, consultanta, sfaturi in domeniile financiare cu care va confruntati.
 • Va vom explica ce reprezinta contabilitatea societatii dvs., care sunt obligatiile dar si avantajele oferite de legislatia romaneasca, astfel incat relatia dvs. cu statul sa ramana mereu una relaxata.
 • Folosim sisteme informatice de ultima ora, suntem conectati la noutatile aparute in domeniu fiscal astfel ca dumneavoastra sa fiti mereu la curent cu noile reglementari ale legislatiei fiscale romanesti. Rapiditate in informare, up grade cu ultimile modificari legislative, totul in avantajul dumneavoastra.